Elife Elsykler

Elsykkelmakere siden 2015  

Våre verdier er kvalitet, komfort og kompetanse. Derfor streber vi etter å lage produkter som gir deg den beste brukeropplevelsen. Samtidig arbeider vi kontinuerlig med kompetanseheving slik at vi alltid kan tilby deg høy kvalitet ved servicebehov.

Vi har kontroll på hele verdikjeden, helt fra tegnebrettet til produktet leveres til deg som kunde. Vårt hovedfokus ligger i å lage elsykler som kan fylle ditt daglige transportbehov, uansett vei- og værforhold.

Ved å samarbeide direkte med fabrikkene til våre underleverandører sikrer vi deg god pris, høy komponentkvalitet og mulighet til å tilpasse komponentene etter dine bruksbehov.

Nedenfor får du et innblikk i hvordan vi utvikler våre produkter og hva dette har å si for deg. Nederst på siden kan du også lese historien bak ildsjelene og gründerne av bedriften: Shiwen og Sindre Eivindsen.

Motorvedlikehold

Les mer

Vi har deler og kompetanse til internt vedlikehold og reparasjon våre utvalgte motorer.

Her kan du snart lese om hvordan vi designer våre produkter

Her kan du lese mer om nominasjoner, priser og omtaler

Hva betyr dette for deg?

Vi følger nøye med på utviklingen i fagfeltet, og sørger for å ha best mulig kunnskap til enhver tid. Dermed kan vi skreddersy en elsykkel som passer for deg, og samtidig bistå med god oppfølging og grundig opplæring etter dine ønsker.

Vårt verksted er blant de som har lengst fartstid i bransjen i Oslo. Vår arbeidsmetodikk gjør at vi har best kompetanse innen vedlikehold og service på elektriske sykler.