© 2020 by ELIFE. 

Sinsenterrassen 2b, 0574 Oslo

mail@elife.no - 24 20 05 05

Elife Elsykler

Elife Elsykler

Elsykkelmakere siden 2015

Våre verdier er kvalitet, komfort og kompetanse. Derfor strever vi etter å lage produkter som gir deg den beste brukeropplevelsen. Samtidig arbeider vi kontinuerlig med kompetanseheving slik at vi alltid kan tilby deg høy kvalitet ved servicebehov.

Vi har kontroll på hele verdikjeden, helt fra tegnebrettet til produktet leveres til deg som kunde. Vårt hovedfokus ligger i å lage elsykler som kan fylle ditt daglige transportbehov, uansett vær-og veiforhold.

Ved å samarbeide direkte med fabrikkene til våre underleverandører kan vi sikre deg god pris, høy komponentkvalitet og muligheten til å tilpasse komponenter etter dine bruksbehov.

 

Her kan du lese om hvordan vi skaper våre produkter og hva dette betyr for deg. Nederst på siden kan du lese historien bak ildsjelene og gründerne bak bedriften: Shiwen og Sindre Eivindsen.

Slik arbeider vi

Før vi lager en ny elsykkel eller produktserie går vi sammen gjennom hva vi ønsker å skape med dette produktet. Hvilke behov skal produktene dekke? Hvilket tema skal produktet omhandle? Hvilken historie vil vi fortelle?

Etter å ha funnet svar på disse spørsmålene går vi sammen med bransjens fremste eksperter innad i vårt nettverk for å finne riktige komponenter og for å lage en produksjonsplan. Slik kan vi skape et samspill mellom komponentene og rammens utforming. Dette er vestentlig for å oppnå blant annet perfekt balanse mellom utveksling, motorkraft og ergonomi.

Elife Atlanterhavsvei og Jotun, utstilt på Shanghai Bicycle Fair 2019

Hva betyr dette for deg?

Vi går i dybden i fagfeltet slik at vi kan lage den beste elsykkelen for deg. Samtidig ønsker vi å ha best mulig kunnskap slik at vi kan bistå med oppfølging og opplæring ved behov.

Vårt verksted er blandt de få med lengst fartstid med elsykler i Oslo. Vår arbeidsmetodikk gjør at vi har best kompetanse innen vedlikehold og service på elektriske sykler.

Fortsettelse følger.

Er du interessert i å vite mer om oss, våre produkter og verdier, kom gjerne innom vår butikk eller ring oss for en hyggelig prat.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon