top of page

Elife Elsykler
Elsykkelmakere siden 2015  

gatesbeltedrift.jpg

Innovativt Design

Kundetilfredshet

Våre elsykler er designet for å gi deg den beste elsykkelopplevelsen. Vi samarbeider tett med komponentprodusentene for å utvikle fremtidens elsykkelteknologi.

Vi skal ikke bare lage de beste elsyklene, vi skal også ha Norges mest fornøyde kunder. Mange av våre nye kunder har blitt referert av noen som eier en Elife-elsykkel.

Kompetanse

Alle medarbeidere i Elife deltar i salg, utvikling, vedlikehold og reparasjoner. Dette gir en unik og helhetlig kompetanse slik at vi kan sørge for at din elsykkel varer i årene som kommer.

IMG_3338.gif

Biomekanisk symbiose

Sømløs tilføring av kraft. Det føles som om du er i ett med din elsykkel og dine omgivelser. Og du sitter som støpt på veien, uansett føre. Det er nesten som om du har fått superkrefter. Våre elsykler utvikles fra grunnen av for å tilby deg akkurat denne unike følelsen. I linken kan du registrere en prøvetur - en opplevelse du sent vil glemme.

lager.jpg

Vårt lager

Har plass opp til 1000 elsykler og vi sender over hele landet --- direkte til døra di!

Bærekraft

Hos oss får du kostnadsfri opplæring i riktig vedlikehold slik at selv slitedeler varer så lenge som mulig. Skulle det være behov velger vi der det er mulig å reparere fremfor å skifte ut og har komplett delelager selv til utgåtte modeller. Dette inkluderer deler til motorene på elsyklene vi fører.

Foggy Forest

Våre verdier er kvalitet, komfort og kompetanse. Derfor streber vi etter å lage produkter som gir deg den beste brukeropplevelsen. Samtidig arbeider vi kontinuerlig med kompetanseheving slik at vi alltid kan tilby deg høy kvalitet ved servicebehov.

Vi har kontroll på hele verdikjeden, helt fra tegnebrettet til produktet leveres til deg som kunde. Vårt hovedfokus ligger i å lage elsykler som kan fylle ditt daglige transportbehov, uansett vei- og værforhold.

Ved å samarbeide direkte med fabrikkene til våre underleverandører sikrer vi deg god pris, høy komponentkvalitet og mulighet til å tilpasse komponentene etter dine bruksbehov.

 

Hva betyr dette for deg?

Vi følger nøye med på utviklingen i fagfeltet, og sørger for å ha best mulig kunnskap til enhver tid. Dermed kan vi skreddersy en elsykkel som passer for deg, og samtidig bistå med god oppfølging og grundig opplæring etter dine ønsker.

Vårt verksted er blant de som har lengst fartstid i bransjen i Oslo. Vår arbeidsmetodikk gjør at vi har best kompetanse innen vedlikehold og service på elektriske sykler.

Her kan du lese mer om nominasjoner, priser og omtaler

bottom of page