top of page
Ballonger som flyter i luften

Vi er 7 år den 30.04:)

Du vet kanskje ikke hvem vi er og hva vi driver med, så her er litt av vår bakgrunnshistorie.

Skroll ned

Romerikes_Blad_-_09-05-2016_print.jpg
Romerikes_Blad_-_09-05-2016_print (1).jpg

Hvorfor begynte vi med elsykler :
    For 7 år siden åpnet vi vår første butikk som ligger på Sinsen i Oslo.
    En av hovedgrunnene til at vi startet med elsykler er at vi var unge, ingen av oss hadde lappen og hadde en stor bratt bakke opp til der vi bodde på Grefsen. Det var ingen fortau i området vi bodde, bussen kom hver halvtime, så om du mistet den ble du bare stående der og vente....
   Det første vi tenkte på var at elsykler kunne passe best for oss, men på denne tida fantes det så og si bare en butikk som selger elsykler som kostet 40-50000kr. Vi var nettopp ferdige med utdanning og det ble alt for dyrt for oss.
    Faren til Sindre er elektronisk ingeniør,  og han så at en elsykkel bare er en vanlig sykkel med motor og batteri. Vi bestilte derfor en egendesignet ramme, batteri fra eBay fra Amerika, motor kit fra Bafang fra Kina og til slutt var demo versjonen av Harmony klar.
     Vi brukte syklene i omtrent et år selv og fikk masse oppmerksomhet og komplimenter i løpet av den tiden. Folk stoppet oss mens vi parkerte: '' Hva slags sykler er dette?'' ''Hvor får jeg kjøpt disse? '' ''Jeg kommer til å kjøpe en fra dere om dere selger dem i Norge'' osv.
    Siden vi var nettopp ferdig med utdanning, så tenkte vi : ''Why not!''   Da, ved hjelp av moren min og faren til Sindre og et par måneders planlegging åpnet Elife Elsykler butikken  den 30.04.2016.    Vi var så heldige at den første kunden vår stod utenfor butikken vår før vi
åpnet.
  The story starts from there, men vi kommer til å skrive mer her når vi har tid:)  #Tobecontinued


 

bottom of page